Daelemans Tim

Contacteer ons

Bel ons
Elektriciteit voor zowel nieuwbouw als renovatie

Tim Daelemans zorgt voor elektrische installaties binnen en buiten!

De installatie van elektriciteit in uw huis of kantoor is een gecompliceerde zaak. Omwille van die reden is het niet onverstandig om dit over te laten aan een professional als Tim Daelemans. Voor alle werken in Mechelen en heel Antwerpen is hij uw elektriciteitspartner, zowel voor particulieren als bedrijven.

Als u met een nieuwbouw bezig bent, kan Tim Daelemans alle elektriciteit vakkundig en met oog voor details voor u leggen. Daarbij neemt hij elke fase voor zijn rekening: kap- en slijpwerken, leggen van de eigenlijke bekabeling en tot slot de afwerking!

Buitenshuis

Wanneer u middenin een verbouwing zit, kan u uw elektriciteitswerken ook toevertrouwen aan de elektricien in Mechelen. Installatie van nieuwe schakelaars, plaatsen van nieuwe stopcontacten of nieuwe bekabeling voor heel het gebouw. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten behartigt Tim Daelemans uw elektriciteitswerken.

Twijfel niet als u elektriciteitswerken in Antwerpen wilt laten uitvoeren door een vakman. Zo nodig brengt hij alle materialen mee. Beschikt u zelf al over het nodige materiaal, dan gaat Tim daarmee aan de slag. Vraag naar een prijsofferte.

Clikc+